SUPPORT GREEK FASHION DESIGNERS

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

fennec fox babies


i went with my bf at the attical zoo -animal park, wich was a-we-so-me!! tottaly worth it. the cuttest animal that was love in the first sight, was these fennec fox babies. adorable!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

we love furry hats!!

furry hats are now very stylish, so you can add them to your casual street style. i must say here, that i am totally against real fur, cause killng animals for fur is just wrong. here are some pics that i found around that represent our new obssesion.








Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

we have a vintage outburst!

Black n white, laces, florals, delicate fabrics an innocence that give off a vintage feeling.

Get used to this icredible style and try to absorb and adopt it, if it suits you, of course.
Since its going to be the new casual.








Dont you feel the vintage style inspiration?

taylor taylor taylor!!!(έτσι ξεκίνησε...ασχετα με το τι κατέληξε!)

Την αγαπώ! Εχει φοβερό στύλ (ή στυλίστα) για 15χρονο. Εχει καταφέρει να χωθεί παντού στη σημερινή μουσική βιομηχανία, (μην μιλήσω για περιοδικά μοδας, που ειναι ακομα και στα διαφημιστικα! Συν οτι ειναι το μοντελο της καμπανιας της σειρας ρουχων της Μadonna, "material girl".  Γιαυτο και εμεις θα κανουμε ενα μικρό αφιερωματάκι προς τιμήν της .










βασικά δεν νομιζω πως το στυλ της θα πιασει και πολυ στην ελλάδα... ευτυχώς δηλαδή, γιατί το μονο που μου ελλειπε ήταν να βλέπω και τυππισες με παγιετες και ζαρτιερες... να κυκλοφορουν το βραδυ για ποτό, εντός δυτικων προαστίων...


Χαχα, τώρα που το σκέφτομαι θα είχε πολυ γέλιο...







Λοιπόν υποθέτεις οτι είσαι "τυπισσα" (δύσκολα αναφέρομαι σε κάποια με τον όρο γυναίκα, γιατί πρέπει να πληρείς κάποιες προδιαγραφές κατά εμέ.) κάτοικος δυτικών προαστίων κατά πλοιοψηφία. Οπου αγόρασες το μεσημέρι γυρνώντας απο τον φούρνο ενα περιοδικό μόδας.Και οπως το ξεφυλλίζεις λοιπόν, πετυχαίνεις την taylor. Εδώ ερχομαι εγω, και είμαι σιγουρη πως θα σκεφτείς με τον εξής ανορθόδοξο τρόπο. "Σιγά μην είναι μονο 15 αυτή.Και εμένα αμα με φτιαξουν ετσι, πιό ωραία ειμαι... πρεπει να αδυνατίσω λίγο... εχω και εγω τετοιες ζαρτιέρες... που τις ειχα αγορασει για να τις φοραω οταν το κανουμε με τον Τακη... που τον θυμηθηκα καλε αυτόν?? να τον παρω κανα τηλ... μπα θα του στειλω στο facebook καλύτερα... Anyway,  ζαρτιέρες εχω, θα τις βάλω με τις χρυσες γόβες, και την μαυρη στενη φούστα με το σκισιμο, και την φούξια μπλουζα με τις μεγάλες παγιέτες που ειναι και εξώπλατη...και αντι για την μαυρη σκια θα βαλω μπλε καλυτερα...να εχει λιγο χρωματάκι...βλεπω φοραει και αλυσίδες... μονο κατι χρυσές εχω.. δεν πειραζει θα βάλω τους μεγαλους κρικους στα αφτιά που εχω να τα βαλω απο τον γάμο της Κατιας... Που να είναι αυτη, εχει χαθεί... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!



Βάζω μια εικόνα της taylor μπας και συνέλθω λίγο και συνεχίζω.... Οχι καλή μου τυπισσα, που νομίζεις για καποιον ακατανόητο λογο, πως εχεις στυλ... δεν εχεις! Ξυπνα... η μόδα δεν είναι κατι τόσο απλό... Εδω υπάρχουν σχολές μοδας σε όλο τον κόσμο που η πρόσβαση σε αυτές είναι πιό δυσκολη και απο το να βρείς τελευταίο κομμάτι στο νούμερο σου, την τελευταία μέρα των εκπτώσεων...Δεν είναι τυχαίο που είναι ενα απο τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα, που είναι μια βιομηχανία δισσεκατομυρίων.
Υστερα παραπονιούνται οτι δεν υπαρχει βιομηχανία μοδας στην Ελλάδα. Πως να υπάρχει? Αφού την καταστρεφουμε εμείς οι ιδιοι.Που νομίζουμε οτι μπορούμε να είμαστε οτι δηλώνουμε...
Πως κατηγορείτε τα πολυκαταστήματα τύπου ΖΑRA οτι σας κλέβουν τούς πελάτες οταν εσείς δεν εχετε εκσυγχρονισμένο μοντέρνο εμπόρευμα και ποικιλία?? νομίζω πως πρέπει να σταματήσω γιατί πορώθηκα...





Taylor Momsen σε ευχαριστούμε που υπηρξες πηγή εμπνευσης για αυτο το blog.